Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Sperm OK vruchtbaarheidstest voor mannen

Opinie Sperm OK vruchtbaarheidstest voor mannen
(Laatste 17 reacties)

Sperm OK vruchtbaarheidstest voor mannen Klant waardering: 98.2%
Score: Sperm OK vruchtbaarheidstest voor mannen 98.2%
Klant waardering: tevreden
Werkt zoals het hoort.

Den Haag
1 jul 2020 12:06
Klant waardering: zeer tevreden
De instructie bij de test was voor ons erg duidelijk. Een positieve resultaat, hier zijn wij erg blij mee. Een goede manier om erachter te komen hoe het zit met de vruchtbaarheid van de man.

Middelstum
31 mei 2020 14:05
Klant waardering: tevreden
Prima product. Geeft een uitslag waar je iets mee kunt. Goed de instructies volgen.

Amsterdam
21 apr 2020 01:01
Klant waardering: zeer tevreden
Dit is niet iets wat je even tussendoor doet, je moet er even de tijd voor uittrekken en goed de gebruiksaanwijzing lezen voor je er aan begint. De instructies lijken op het eerste oog wat intimiderend maar uiteindelijk is de test heel goed zelf thuis uit te voeren.

Arnhem
2 apr 2020 23:18
Klant waardering: zeer tevreden
Het is fijn om een indicatie te krijgen van jouw situatie: Het kan je gerust stellen of juist aansporen om aan je gezondheid te werken om de kwaliteit te verbeteren.

Amsterdam
24 mrt 2020 12:15
Klant waardering: tevreden
Ik zou het zeker opnieuw bestellen. Het geeft je wel iets zekerheid. Alleen wel goed en duidelijk doen wat er in de beschrijving staat anders gaat het mis. De beschrijving is goed en duidelijk op te volgen.

Geldrop
15 mrt 2020 13:08
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben heel tevreden over deze test. Je moet wel echt goed de bijsluiter lezen anders is het zonde van je geld als je de test niet goed doet.

Tilburg
26 jun 2019 21:00
Klant waardering: zeer tevreden
Test was goed. Alleen de uitslag niet zoals we gehoopt hadden.

Nieuwegein
28 dec 2018 19:26
Klant waardering: zeer tevreden
Gemakkelijk in gebruik, wel eerst lezen voor gebruik en geduld hebben.

Maldegem
26 mrt 2018 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Als je de gebruiksaanwijzing nauwkeurig volgt heb je een betrouwbaar en snel resultaat.

Amsterdam
15 okt 2017 23:38
Klant waardering: tevreden
Prima product

Brasschaat
16 feb 2017 19:17
Klant waardering: tevreden
Het is even wat freubelen en goed de instructie volgen maar als je alles goed leest en daarnaar handelt komt het wel goed.

Poortugaal
13 jun 2016 22:59
Klant waardering: tevreden
Zoals het erop staat binnen 10min en mijn man is vruchtbaar :)

Amsterdam
12 jan 2016 19:45
Klant waardering: zeer tevreden
Prima product.

Hengelo
11 nov 2015 19:37
Klant waardering: tevreden
Het geeft duidelijk een streepje of niet.

Dedemsvaart
2 aug 2015 21:08
Klant waardering: tevreden
Ik ben tevreden over het product, je kan alles zelf nauwkeurig uitvoeren zonder je daarvoor eerst naar de dokter moet. Het resultaat verschijnt na aangegeven tijd. Dus ik ben tevreden over dit product. Ook alle benodigdheden zitten in de verpakking wat super gemakkelijk is.

25 jun 2015 06:30
Klant waardering: zeer tevreden
Fijne test, geeft duidelijk resultaat. In de uitgebreide gebruiksaanwijzing is goed te lezen hoe de test moet worden uitgevoerd.

22 jun 2015 22:44
Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: tevreden
Werkt zoals het hoort.

Klant ervaring: zeer tevreden
De instructie bij de test was voor ons erg duidelijk. Een positieve resultaat, hier zijn wij erg blij mee. Een goede manier om erachter te komen hoe het zit met de vruchtbaarheid van de man.

Klant ervaring: tevreden
Prima product. Geeft een uitslag waar je iets mee kunt. Goed de instructies volgen.

Klant ervaring: zeer tevreden
Dit is niet iets wat je even tussendoor doet, je moet er even de tijd voor uittrekken en goed de gebruiksaanwijzing lezen voor je er aan begint. De instructies lijken op het eerste oog wat intimiderend maar uiteindelijk is de test heel goed zelf thuis uit te voeren.

Klant ervaring: zeer tevreden
Het is fijn om een indicatie te krijgen van jouw situatie: Het kan je gerust stellen of juist aansporen om aan je gezondheid te werken om de kwaliteit te verbeteren.

Klant ervaring: tevreden
Ik zou het zeker opnieuw bestellen. Het geeft je wel iets zekerheid. Alleen wel goed en duidelijk doen wat er in de beschrijving staat anders gaat het mis. De beschrijving is goed en duidelijk op te volgen.

Klant ervaring: zeer tevreden
Ik ben heel tevreden over deze test. Je moet wel echt goed de bijsluiter lezen anders is het zonde van je geld als je de test niet goed doet.

Lees meer waarderingen
Beoordeling Shop

Video presentatie

Met het gebruik van onze website ga je akkoord met de cookie voorwaarden.



Informatie over online testen
Over Sensitest
Onze online winkel
Onze producten

De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2020.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.