Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Sensitest Ovulatietest dipstick

Op werkdagen besteld en betaald voor 17.30 uur, dezelfde dag verzonden. In België binnen 2 tot 3 werkdagen in huis met Bpost. Rest van Europa 4 tot 5 werkdagen.
Verzenden (Laatste 150 reacties) Sensitest Ovulatietest dipstick

Sensitest ervaring verzending Klant-tevredenheid: 95.1%
Score: Sensitest Ovulatietest dipstick 95.1%
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle en discrete levering

Doetinchem
12 apr 2018 23:05
Klant waardering: zeer tevreden
Heel prettig de sensitesten, je weet precies wanneer je ovulatie is.

Hoorn
12 apr 2018 10:51
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en anoniem in huis

Bergeijk
9 apr 2018 19:30
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering!

Bilzen
9 apr 2018 13:50
Klant waardering: zeer tevreden
Er staat niet op dat het van sensitest komt dus niemand ziet het! Erg prettig.

Almelo
9 apr 2018 12:38
Klant waardering: zeer tevreden
Goed

Zevenaar
3 apr 2018 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Super

Voorst
29 mrt 2018 19:52
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en goed.

Zwolle
26 mrt 2018 20:32
Klant waardering: zeer tevreden
Het werd heel vlug bezorgd.

Maldegem
26 mrt 2018 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Voor de bezorging heb ik geen opmerkingen. Was optijd aangekomen. Gewoon in de brievenbus

Ham
19 mrt 2018 08:17
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn dat het anoniem wordt verzonden

Eijsden
18 mrt 2018 21:27
Klant waardering: tevreden
Aan het pakketje is niet te zien wat het is.

Den Haag
8 mrt 2018 19:34
Klant waardering: zeer tevreden
De ovulatietesten werden stipt op de voorziene afleverdatum afgeleverd.

Leuven
4 mrt 2018 12:47
Klant waardering: tevreden
Goed

27 feb 2018 22:03
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en makkelijk besteld, net zo snel en makkelijk geleverd.

Doorn
20 feb 2018 13:03
Klant waardering: zeer tevreden
Met 1 dag in huis

Utrecht
19 feb 2018 19:17
Klant waardering: tevreden
Goed

West Brabant
15 feb 2018 19:43
Klant waardering: zeer tevreden
Bezorging is prima in orde

Ede
14 feb 2018 15:52
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle bezorging, geen reclame op de envelop

14 feb 2018 09:42
Klant waardering: zeer tevreden
Helemaal goed. Goed bedekt zodat niemand weet wat het is en waar het vandaan komt en dat is toch wel echt heel fijn als je het geheim wilt houden.

Amsterdam
13 feb 2018 20:25
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

Nijmegen
12 feb 2018 11:34
Klant waardering: zeer tevreden
Super tevreden. Kan in de brievenbus dus hem niet niet thuis te blijven EN zeer belangrijk het zit in een omslag en je kan niet zien wat er in zit.

Beigem
10 feb 2018 19:23
Klant waardering: zeer tevreden
De volgende dag in huis, top

Purmerend
8 feb 2018 21:20
Klant waardering: zeer tevreden
Goed

Eemnes
1 feb 2018 19:37
Klant waardering: zeer tevreden
Altijd heel snel en discreet verpakt

Nazareth
31 jan 2018 13:47
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering

Amsterdam
30 jan 2018 19:42
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer discreet. Nette bezorging

Elburg
29 jan 2018 19:59
Klant waardering: tevreden
Heel goed verpakt, niks aan veranderen

28 jan 2018 15:55
Klant waardering: zeer tevreden
Top!

Belgie
26 jan 2018 00:22
Klant waardering: zeer tevreden
Bezorging is super! Past gewoon in je brievenbus. Snelle levering

Lienden
25 jan 2018 19:52
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

Sint-niklaas
21 jan 2018 15:49
Klant waardering: zeer tevreden
Super dat het door de brievenbus kan.

18 jan 2018 10:18
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk dat het in brievenbus past

Essen
13 jan 2018 10:00
Klant waardering: zeer tevreden
Heel snel en netjes bezorgd

Vlaardingen
12 jan 2018 19:36
Klant waardering: tevreden
Bezorging is prima.

Kerkdriel
11 jan 2018 08:50
Klant waardering: zeer tevreden
Prima. Handig dat pakketje in brievenbus past en goed en discreet verpakt is.

9 jan 2018 12:56
Klant waardering: zeer tevreden
Levering verliep prima

Borne
6 jan 2018 19:43
Klant waardering: zeer tevreden
Prima bezorging! Zou zeker anoniem blijven geen reclame op de envelop

Almelo
1 jan 2018 20:12
Klant waardering: zeer tevreden
Prima, was mijn eerste aankoop. Ben niet teleurgesteld.

Zaandam
28 dec 2017 16:39
Klant waardering: zeer tevreden
Goed

Breda
22 dec 2017 11:09
Klant waardering: zeer tevreden
Goed zoals het is

Tilburg
21 dec 2017 20:47
Klant waardering: zeer tevreden
Wordt keurig geleverd in een neutrale envelop. en past door de brievenbus heen. dus nooit meer hoeven wachten op de post.

Purmerend
18 dec 2017 16:08
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle verzending, volgende dag had ik hem steeds.

Den Haag
14 dec 2017 22:06
Klant waardering: zeer tevreden
Prima, discreet

Leiden
12 dec 2017 08:56
Klant waardering: zeer tevreden
Prima bezorging in een discrete verpakking

Krimpen Aan Den Ijssel
7 dec 2017 20:17
Klant waardering: zeer tevreden
Perfect

Enschede
7 dec 2017 13:35
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering

Amsterdam
7 dec 2017 11:37
Klant waardering: zeer tevreden
Het wordt discreet geleverd en dat is echt fijn

Lobith
5 dec 2017 19:52
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering en zo verpakt dat niemand ziet wat erin zit.

Harderwijk
4 dec 2017 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Niets op aan te merken.

Haacht
29 nov 2017 17:52
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering en geen zichtbare afzender op de enveloppe.

Heeswijk-dinther
15 nov 2017 19:57
Klant waardering: zeer tevreden
Was goed.

Nederland
14 nov 2017 02:46
Klant waardering: zeer tevreden
Keurig

Nieuwleusen
11 nov 2017 10:12
Klant waardering: tevreden
Erg snel en discreet!

Gemert
9 nov 2017 16:44
Klant waardering: zeer tevreden
Geen mening, was gewoon goed.

8 nov 2017 21:14
Klant waardering: zeer tevreden
Dat het pakje perfect in je brievenbus past, dus je hoeft er niet speciaal voor thuis te zijn.

Maasmechelen
6 nov 2017 16:12
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle & discrete bezorging

Leeuwarden
28 okt 2017 17:40
Klant waardering: zeer tevreden
Wordt in discrete verpakking verstuurd en dat is prettig.

Sittard
25 okt 2017 12:57
Klant waardering: zeer tevreden
Post nl leverd optijd en snel, en pakketjes komen altijd heel aan. Meestal bezorgd voor de eind tijd.

Rotterdam
20 okt 2017 23:35
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en discreet bezorgd

20 okt 2017 20:15
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn dat het een anonieme verpakking is

Leusden
20 okt 2017 19:59
Klant waardering: zeer tevreden
Prima. Gaat door de brievenbus en is discreet verpakt.

Bergen Op Zoom
19 okt 2017 20:53
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en discreet verzonden.

Venlo
18 okt 2017 19:03
Klant waardering: zeer tevreden
Super service!!

17 okt 2017 19:14
Klant waardering: zeer tevreden
Zijn altijd netjes op tijd

Amsterdam
15 okt 2017 23:38
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer netjes en op tijd afgeleverd

Oss
12 okt 2017 12:07
Klant waardering: zeer tevreden
Handig dat het door de brievenbus kan.

Delft
8 okt 2017 10:09
Klant waardering: zeer tevreden
Tevreden over de verzorging snelle levering geven aan wanneer het pakket verwacht wordt.

Alkmaar
29 sep 2017 21:58
Klant waardering: zeer tevreden
Snel!

Veenendaal
28 sep 2017 09:03
Klant waardering: zeer tevreden
De webwinkel vind ik zeer gebruiksvriendelijk, heel duidelijk allemaal

Gravenzande
27 sep 2017 21:39
Klant waardering: zeer tevreden
Discreet en snel

Pijnacker
26 sep 2017 21:24
Klant waardering: zeer tevreden
Niks veranderen! ga zo door! discreet verpakt en de andere dag al binnen! Top!

Emmeloord
26 sep 2017 21:18
Klant waardering: zeer tevreden
Prima, geen klachten

25 sep 2017 11:35
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle en goede levering. Fijne webwinkel, overzichtelijk, snelle bezorging en goede prijzen!

Enschede
21 sep 2017 23:19
Klant waardering: zeer tevreden
Maak er gebruik van

21 sep 2017 20:53
Klant waardering: zeer tevreden
Erg handig. ik vind het fijn dat het gewoon in de brievenbus past. je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. ook een hele snelle levering

Almere
20 sep 2017 19:15
Klant waardering: zeer tevreden
Brievenbus pakketje. Anonieme verpakking

19 sep 2017 15:23
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

Katwijk
19 sep 2017 15:21
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer snelle levering. Past door de brievenbus.

Heerlen
19 sep 2017 07:07
Klant waardering: zeer tevreden
Prima, heel dicreet

Amsterdam
13 sep 2017 07:19
Klant waardering: zeer tevreden
Prima! Erg snel geleverd, en discreet verpakt !

Markelo
9 sep 2017 19:41
Klant waardering: zeer tevreden
Prettig dat het in een discrete verpakking zit en een snelle levering

Nijmegen
5 sep 2017 20:18
Klant waardering: zeer tevreden
Snel geleverd en discreet. En je hoeft niet thuis te zijn, top!

Rotterdam
3 sep 2017 10:02
Klant waardering: zeer tevreden
Discreet verpakt! gewoon een bruine envelop met noppen plastic. Wij willen het graag nog geheim houden tot we zeker weten dat we zwanger zijn. Dit is absoluut een uitkomst voor ons.

Zoetermeer
27 aug 2017 00:19
Klant waardering: zeer tevreden
Geheel discreet ontvangen. Top

Leerdam
19 aug 2017 10:12
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

15 aug 2017 16:28
Klant waardering: zeer tevreden
Volledig anoniem, geen bedrijfsinfo op envelop en past door de brievenbus en erg snelle levering

Friesland
14 aug 2017 20:19
Klant waardering: zeer tevreden
Helemaal top. Niks aan de verpakking te zien dat er zwangerschapstesten in zaten.

Zwolle
14 aug 2017 19:50
Klant waardering: zeer tevreden
Zat discreet in de bus

2160
13 aug 2017 19:03
Klant waardering: zeer tevreden
Super

Arnhen
13 aug 2017 13:07
Klant waardering: zeer tevreden
Super handig. Hoefde er niet voor thuis te blijven want past mooi door de brievenbus.

Maassluis
11 aug 2017 19:42
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer goede en snelle levering. Niet herkenbaar dus dat is wel handig!

Asten
6 aug 2017 20:05
Klant waardering: zeer tevreden
Heel handig dat pakketje door de brievenbus past.

Utrecht
28 jul 2017 11:06
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en past perfect in de brievenbus

Eeklo
26 jul 2017 19:02
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn dat de meeste pakketjes door de brievenbus kunnen.

Oudorp
22 jul 2017 11:18
Klant waardering: tevreden
Gewoon goed! Het wordt door de brievenbus gedaan, dus ik hoef er niet voor thuis te blijven

Hardinxveld-giessendam
20 jul 2017 15:46
Klant waardering: zeer tevreden
Was na bestelling heel snel binnen

3200
20 jul 2017 11:11
Klant waardering: zeer tevreden
Discreet verzonden! En snel.

Leeuwarden
9 jul 2017 21:54
Klant waardering: zeer tevreden
Prima levering, keurig verzonden. Zelfs 3 gratis zwangerschapstesten kado gehad (al waren die natuurlijk wel overbodig :-) )

Meteren
5 jul 2017 19:10
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vond het fijn dat het door de brievenbus kon en niet herkenbaar als zwangerschapstest was.

Warnsveld
3 jul 2017 20:41
Klant waardering: zeer tevreden
Wordt keurig netjes op tijd bezorgd! Pakketjes worden zelfs na overleg met bezorger ergens neergelegd als je niet thuis bent, dus komt het nooit bij de buren en is het altijd op tijd!

Wekerom
29 jun 2017 19:43
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn dat het goed verpakt zit.

Bergen Op Zoom
26 jun 2017 20:02
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en discreet geleverd

Lier
25 jun 2017 19:29
Klant waardering: zeer tevreden
Super! Correct!

Kruiningen
20 jun 2017 14:12
Klant waardering: zeer tevreden
1 keer de testen geprobeerd en het is gelijk raak!

14 jun 2017 14:22
Klant waardering: zeer tevreden
Snel in huis

Schagen
12 jun 2017 19:05
Klant waardering: zeer tevreden
Netjes en discreet verpakt zo door de brievenbus

Etten-leur
2 jun 2017 09:02
Klant waardering: zeer tevreden
Alles was top!

Domburg
31 mei 2017 22:14
Klant waardering: zeer tevreden
Erg goed.

Den Bosch
30 mei 2017 19:41
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en goed geleverd.

Den Bosch
24 mei 2017 16:16
Klant waardering: zeer tevreden
Het wordt heel netjes en in discrete verpakking geleverd! Een keer was het niet geleverd maar na één keer bellen had ik het de volgende dag alsnog binnen zonder extra koste. Echt heel netjes!

Amersfoort
23 mei 2017 10:03
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer snelle levering in bruine envelop en witte adressticker. Geen logo of andere opdruk waar envelopvandaan komt. Klasse dus 👍🏼

Aan Het Water
15 mei 2017 14:23
Klant waardering: zeer tevreden
Past in de brievenbus! Ideaal!

Panningen
12 mei 2017 09:24
Klant waardering: zeer tevreden
Geen klachten over de bezorging

Uden
9 mei 2017 11:35
Klant waardering: zeer tevreden
Netjes in een onherkenbare envelop!

Zwolle
2 mei 2017 21:26
Klant waardering: zeer tevreden
Netjes bezorgd in anonieme verpakking.

Vlissingen
29 apr 2017 19:17
Klant waardering: tevreden
Prima bezorging

18 apr 2017 13:52
Klant waardering: zeer tevreden
Prima.

Langedijk
11 apr 2017 10:57
Klant waardering: tevreden
Vlot, correct

26 mrt 2017 20:56
Klant waardering: zeer tevreden
Alles wordt netjes en discreet in de brievenbus geleverd

2920
25 mrt 2017 10:33
Klant waardering: tevreden
Uitgebreid assortiment. En snelle levering.

Almere
22 mrt 2017 09:44
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in de brievenbus. Je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Gendt
19 mrt 2017 19:03
Klant waardering: zeer tevreden
Goede degelijke service en aanbiedingen

Zolder
15 mrt 2017 19:07
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering en werkt snel en goed (ook al was ik niet zwanger)

Apeldoorn
10 mrt 2017 19:34
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering!

10 mrt 2017 10:08
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering en wordt gewoon door de brievenbus gedaan.

Roosendaal
8 mrt 2017 22:25
Klant waardering: zeer tevreden
Prima levering

Zevenhuizen
4 mrt 2017 02:11
Klant waardering: zeer tevreden
Vlotte bezorging, prima

1 mrt 2017 17:22
Klant waardering: zeer tevreden
Bezorging was super snel

Utrecht
28 feb 2017 23:13
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle bezorging, kon mooi door de brievenbus en discreet verpakt

Voorthuizen
28 feb 2017 19:54
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

Numansdorp
27 feb 2017 22:39
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering

Vlijmen
27 feb 2017 22:20
Klant waardering: zeer tevreden
Via de PostNL gaat prima via de brievenbus snel binnen.

Rotterdam
27 feb 2017 19:03
Klant waardering: zeer tevreden
Hele snelle levering

Krimpen Aan Den Ijssel
22 feb 2017 23:01
Klant waardering: zeer tevreden
Erg snelle en discrete levering

Diemen
22 feb 2017 20:00
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer snel en anoniem.

Amersfoort
22 feb 2017 11:31
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer snel geleverd en goed ingepakt. De andere mensen zien niet vanwaar het pakket komt.

Mol
21 feb 2017 19:40
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben tevreden

Anna Belgie
21 feb 2017 10:29
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en zorgvuldig

Emmeloord
19 feb 2017 19:22
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle bezorging en verpakking was zeer anoniem

West-vlaanderen
19 feb 2017 14:12
Klant waardering: zeer tevreden
Pakje ging door de brievenbus, erg handig.

Amsterdam
16 feb 2017 20:27
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer snelle levering!

Tilburg
16 feb 2017 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Verloopt naar wens.

België
16 feb 2017 19:02
Klant waardering: zeer tevreden
Snel geleverd, met de post nog nooit problemen gehad, vriendelijke postbodes. Alles altijd netjes en op tijd geleverd

13 feb 2017 19:44
Klant waardering: zeer tevreden
Levering is snel en discreet.

Rhoon
11 feb 2017 23:18
Klant waardering: zeer tevreden
Nee, de bestelling werd snel en netjes geleverd.

Castricum
10 feb 2017 21:11
Klant waardering: zeer tevreden
Uitstekend, fijn dat het in een discrete verpakking zit.

Rotterdam.
3 feb 2017 15:36
Klant waardering: zeer tevreden
Goed, discreet, niks op aan te merken

Rheden
1 feb 2017 22:17
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering

Apeldoorn
1 feb 2017 19:20
Klant waardering: zeer tevreden
Bezorgen is snel en gewoon in de brievenbus

Beverwijk
31 jan 2017 20:40
Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: zeer tevreden
In twee pogingen zijn wij zwanger geraakt!

Klant ervaring: zeer tevreden
Heel prettig de Sensitesten, je weet precies wanneer je ovulatie is. Meteen zwanger na gebruik Sensitesten.

Klant ervaring: zeer tevreden
Ik zou het meteen weer kopen. Ik heb elke dag een plastest gedaan omdat ik graag wilde weten wanneer de piek nu echt was. volgens de app was die namelijk een paar dagen later. Ik zag duidelijke strepen en zei tegen mijn man dat het me piek was. die piek was duidelijk raak.

Klant ervaring: zeer tevreden
Het deed wat het moet. Heel duidelijk aangeven wanneer er geen en vooral wel een eisprong was. De kleine teststaafjes zijn ook gemakkelijk in gebruik en vooral gemakkelijk te vergelijken met elkaar d.m.v. het blad om ze op te plakken.

Klant ervaring: zeer tevreden
Het product heeft zeker gewerkt! Ik heb drie maanden op rij mijn ovulatie kunnen ontdekken... en opnieuw kopen is niet meer nodig, ik zou ze dus niet nog een keer bestellen, aangezien ik na drie pogingen daadwerkelijk zwanger ben geworden. Ik heb ze dus niet meer nodig ;)

Klant ervaring: zeer tevreden
Heel praktisch en duidelijk

Klant ervaring: zeer tevreden
Echt duidelijk resultaat helaas nog niet zwanger :-(

Lees meer waarderingen
Beoordeling Shop

Video presentatie

Met het gebruik van onze website ga je akkoord met de cookie voorwaarden.



Informatie over online testen
Over Sensitest
Onze online winkel
Onze producten

De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2018.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.