Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00



Home > Waardering van het product > Sensitest Zwangerschapstest dipstick

Opinie Sensitest Zwangerschapstest dipstick
(Laatste 150 reacties)

Sensitest Zwangerschapstest dipstick Klant waardering: 95,2%
Score: Sensitest Zwangerschapstest dipstick 95,2%
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk, werkt zoals het moet. Niet zo veel plastic als de midstream en eigenlijk veel makkelijker/schoner. Goede prijs/kwaliteit verhouding en goede detectie threshold.

Den Haag
31 jul 2022 19:04
Klant waardering: zeer tevreden
Minder plastic afval en veel teststrips voor een heel lage prijs.

Zwolle
22 jun 2022 06:37
Klant waardering: zeer tevreden
Goed product en snel resultaat.

25 mei 2022 13:57
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering gewoon door de brievenbus. Prima prijs. Test zonder gedoe en onnodig plastic. Duidelijk resultaat.

Woerden
25 mei 2022 13:14
Klant waardering: zeer tevreden
Supersnel is er binnen 1 dag! In een ivf traject na de zesde terugplaatsing in natuurlijke cyclus zonder hormonen 4 dagen voor de testdatum begonnen met testen. Niet eens met ochtendurine. Er was al een licht streepje te zien! Elke dag werd het lijntje iets donkerder. Zwanger dus! (: Na eerder gedoe met veel duurdere testen waar dan soms niet duidelijk was of er wel of geen 2e lijn verscheen, we nog meer testen moesten aanschaffen en dan ook niet duidelijk was of de lijn opliep, heel blij dat ik deze testen heb ontdekt. Ze geven zekerheid en zijn makkelijk in gebruik, nemen weinig ruimte in, plus niet zoveel verpakkingsmateriaal en je kan goed zien bij dagelijks testen of de hcg oploopt of afneemt, eerder testen kan, zelfs met urine na de ochtend.

Haarlem
9 mrt 2022 15:31
Klant waardering: zeer tevreden
Gewoon door de brievenbus! Heel fijn! Doet wat het moet doen. zonder plastic huls en onnodig afval.

Castricum
15 feb 2022 14:09
Klant waardering: zeer tevreden
Al 6 dagen voordat ik ongesteld had moeten worden (cyclus van 26 dagen), testte ik al positief met een heeeeeeel licht streepje. Dit had ik niet verwacht, de tests zijn echt heel gevoelig.

Utrecht
15 feb 2022 13:13
Klant waardering: tevreden
Eenvoudig af te lezen en snel resultaat.

Limburg
9 feb 2022 22:00
Klant waardering: zeer tevreden
Netjes en op tijd geleverd. Discrete verpakking die door de brievenbus kan. Gemakkelijke en goedkope betrouwbare testen. Ik heb de testen voor al mijn zwangerschappen gebruikt.

Lummen
1 feb 2022 13:35
Klant waardering: zeer tevreden
Erg goede test. Duidelijke resultaat. De prijs is mooi goedkoop erg fijn. Snelle bezorging. Test doet het prima. Makkelijk uit te voeren snel resultaat

Assen
19 jan 2022 16:12
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering, wordt in de brievenbus gedropt dus je hoeft niet speciaal thuis te blijven. Gemakkelijk te gebruiken test, duidelijk bijgevoegde uitleg.

Poperinge
18 jan 2022 15:25
Klant waardering: zeer tevreden
Vlotte bezorging in de brievenbus in een neutrale omslag. Zeer eenvoudig in gebruik. Resultaat gemakkelijk af te lezen. Doet wat het moet doen!

België
15 jan 2022 09:01
Klant waardering: zeer tevreden
Doet zeker wat het moet doen fijn product ik zal deze voortaan altijd gaan gebruiken makelijk in gebruik en niet duur

Veen
11 jan 2022 18:42
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk en snel af te lezen. En heel belangrijk, geen indroogstreepjes!

Baak
5 jan 2022 13:37
Klant waardering: zeer tevreden
Heel duidelijk. De uitslag was helaas negatief maar de test is super duidelijk, goede uitleg ook.

Breda
29 dec 2021 18:07
Klant waardering: zeer tevreden
Geeft duidelijk en snel een antwoord. Makkelijk in gebruik.

Assen
29 dec 2021 14:11
Klant waardering: zeer tevreden
Heel makkelijk en eenvoudig in gebruik. Doet wat het moet doen. Prijskwaliteit verhouding ook erg goed. Zijn genoeg dure andere zwangerschap-testen, maar dat is helemaal niet nodig. Zou deze echt aanraden!

Heerhugowaard
28 dec 2021 14:19
Klant waardering: zeer tevreden
Het Doet wat het moet doen.

Zaanstad
21 dec 2021 13:02
Klant waardering: tevreden
Goede test die doet wat ie moet doen. De prijs-kwaliteit verhouding vind ik erg goed.

Vlijmen
15 dec 2021 21:20
Klant waardering: zeer tevreden
Helemaal super deze test. Het resultaat is snel zichtbaar en een hele voordelige koop.

Soest
14 dec 2021 14:31
Klant waardering: zeer tevreden
Ik gebruik deze test al jaren, ook bij het zwanger worden voor mijn eerste kindje, dat ruim 2 jaar geduurd heeft. Nu ben ik ook weer een jaar bezig voor de tweede, ik vind deze testen heel goed. Ze geven een betrouwbaar en snel resultaat en de prijs is ook erg gunstig. Vooral als je regelmatig wilt testen.

Oss
8 dec 2021 13:13
Klant waardering: tevreden
Eenvoudig af te lezen.

Zwolle
1 dec 2021 13:04
Klant waardering: zeer tevreden
Het is heel eenvoudig om de test uit te voeren, volg de stappen zoals beschreven. Ik heb enkele dagen achter elkaar de test gedaan en het lijntje werd steeds donkerder!!

Helden
24 nov 2021 13:13
Klant waardering: zeer tevreden
Ik bestelde de sensi test en kreeg al ruim voor mijn menstruatie een streepje te zien Ik zou dit zeker aanbevelen Ook de prijs is echt top

Spankeren
23 nov 2021 14:58
Klant waardering: zeer tevreden
Heel makkelijk in gebruik en snel een betrouwbaar antwoord.

Opperdoes
23 nov 2021 13:59
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind de Zwangerschapstesten erg fijn. Dag 4 voor NOD ben ik gaan testen en toen had ik een heel licht streepje. Naarmate de dagen vorderde werd die steeds donkerder!!

Helden
17 nov 2021 17:29
Klant waardering: zeer tevreden
Heel eenvoudig. Snelle uitslag en nauwkeurig. Ik bestel altijd mijn testen hier. Alle producten van sensitest zou ik aan kunnen raden.

Lichtenvoorde
16 nov 2021 09:02
Klant waardering: zeer tevreden
Erg fijn product. Het is makkelijk in gebruik en er zit een duidelijke uitleg bij. Het doet wat het moet doen en de test uitslag is erg duidelijk af te lezen. Zelf hebben we er een cup bij gekocht om de urine in op te vangen. Deze twee producten samen werken echt super! Ook zonder cup trouwens hoor, maar het leek ons makkelijker zo. Top product, erg tevreden mee!

Veenendaal
10 nov 2021 21:37
Klant waardering: zeer tevreden
Prijs/kwaliteit verhouding vind ik zeer goed. Duidelijk afleesbaar. Handig in gebruik.

Oud Gastel
10 nov 2021 13:49
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer makkelijk uit te voeren en snel resultaat. Je ziet duidelijk wel of geen streepje!

Breda
8 nov 2021 10:40
Klant waardering: tevreden
Het is eenvoudig uit te voeren, geeft genoeg duidelijkheid. Zeker een aanrader.

Grou
2 nov 2021 17:11
Klant waardering: zeer tevreden
Eenvoudig uit te voeren test en minder plastic verpakking!

Lisse
23 okt 2021 10:37
Klant waardering: zeer tevreden
Prima test. Resultaat makkelijk af te lezen

Emmen
19 okt 2021 17:08
Klant waardering: zeer tevreden
Goed en goedkope test die een snelle uitslag geeft.

Oost-souburg
13 okt 2021 15:40
Klant waardering: zeer tevreden
Ondanks dat het negatief getest was, was het een handige simpele test ideaal om snel te kunnne testen zonder teveel gedoe

Capelle Aan Den Ijsel
9 okt 2021 15:37
Klant waardering: zeer tevreden
De testen zijn zeer makkelijk te gebruiken! En ze zijn zeer betrouwbaar!

Lummen
22 sep 2021 14:49
Klant waardering: zeer tevreden
De testen zijn makkelijk in gebruik, accuraat en doen wat ze moeten doen. En bovendien niet duur.

Hoogeveen
21 sep 2021 19:01
Klant waardering: zeer tevreden
Het is fijn dat het niet onnodig al dat plastic bevat. Meer als dit heb je niet nodig. Fijn in gebruik.

Steenbergen Nb
20 sep 2021 08:39
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en betrouwbare test die makkelijk werkt. Geen dure en onnodige hoesjes en dergelijke plastic hulzen. Doet gewoon wat het moet doen. Al meerdere keren besteld.

Vuren
14 sep 2021 13:43
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer eenvoudig uit te voeren. Makkelijk af te lezen. Lekker simpele test voor weinig geld.

Beerta
7 sep 2021 14:24
Klant waardering: zeer tevreden
De test was heel duidelijk en snel

Venlo
31 aug 2021 13:15
Klant waardering: zeer tevreden
Netjes verpakt. Doet wat die moet doen

Langbroek
26 aug 2021 16:53
Klant waardering: zeer tevreden
Super snelle levering. De volgende dag al met normale post in huis. Super makkelijk product. Wat urine opvangen, even 10 sec de stik erin, en wachten maar. Doet goed wat hij moet doen. Super eenvoudig af te lezen: één streep is de controle streep, twee strepen is zwanger.

Utrecht
24 aug 2021 17:21
Klant waardering: zeer tevreden
Persoonlijk meer vertrouwen in dan een test van de action.

Hoogerheide
24 aug 2021 05:28
Klant waardering: zeer tevreden
Het was zeer eenvoudig in gebruik en snel af te lezen!

Hoofddorp
21 aug 2021 22:29
Klant waardering: zeer tevreden
De bezorging is snel en de verpakking is blanco wat ik erg prettig vond. De testen zijn erg fijn. Makkelijk in gebruik en een duidelijk en betrouwbaar resultaat.

Meppel
12 aug 2021 23:35
Klant waardering: zeer tevreden
Super eenvoudig en heel betrouwbaar. Als ik zwanger ben duidelijke resultaten. Ben ik niet zwanger, ook geen vage lijntjes oid. Heel betrouwbaar dus.

Middelharnis
11 aug 2021 15:47
Klant waardering: tevreden
Het doet wat het moet doen! Maar helaas geen tweede streepje voor mij. Ik ga voor de volgende ronde meer bestellen.

Delft
10 aug 2021 13:08
Klant waardering: zeer tevreden
Vrij direct zie je of je zwanger bent of niet. Helaas voor ons geen 2 streepjes. Wie weet volgende maand😊

Almelo
4 aug 2021 13:30
Klant waardering: zeer tevreden
Deze voordelige testen zijn zonder omhulsel, en daardoor een stuk goedkoper. Zeer eenvoudig in gebruik en werkt net zoals de andere testen. Sensitest geeft ook een blaadje mee waar je ze op kunt plakken, en een uitgebreide uitleg.

Asten
30 jul 2021 11:45
Klant waardering: zeer tevreden
De test werkt heel eenvoudig en is zeer duidelijk. Bovendien zijn de testen erg voordelig. Ik raad ze dan ook aan.

Groningen
28 jul 2021 13:20
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind het een top product niet duur in aanschaf geen geen vals positief aan. Negatief is ook echt negatief en positief is ook echt positief. Snelle resultaten en prijs kwaliteit is top

Helmond
27 jul 2021 13:08
Klant waardering: zeer tevreden
Ik bestel dit product al jaren en het is simpel en doet wat het moet doen. Ik ben er blij mee

Den Haag
21 jul 2021 13:26
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer mooi verpakt met heldere instructies. Goed product.

Amersfoort
20 jul 2021 14:38
Klant waardering: zeer tevreden
Het is duidelijk en makkelijk in gebruik. Snel af te lezen.

Borger
6 jul 2021 13:19
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer makkelijk uit te voeren en af te lezen. Helaas eerste ronde niet zwanger. Maar had er genoeg besteld, dus op naar de volgende!

Amstelveen
3 jul 2021 09:07
Klant waardering: zeer tevreden
Eenvoudig uit te voeren, goed af te lezen en deed wat het moest doen. Duidelijke uitleg zit er ook bij.

Oud Gastel
23 jun 2021 13:05
Klant waardering: zeer tevreden
Erg eenvoudig in gebruik, makkelijk af te lezen zonder te hoeven twijfelen.

Dieren
22 jun 2021 13:14
Klant waardering: zeer tevreden
Eenvoudig en duidelijke bijsluiter

Laren
7 jun 2021 23:33
Klant waardering: zeer tevreden
Netjes bezorgd, geen opmerkingen. Zeer eenvoudige test die heel duidelijk is.

18 mei 2021 13:52
Klant waardering: zeer tevreden
Goed en snel. Makkelijk in gebruik.

Buren
10 jul 2020 03:20
Klant waardering: zeer tevreden
Al verschillende keren besteld. 2x zwanger en beide keren wist ik dit heel snel door deze test. Werkt super eenvoudig en makkelijk af te lezen.

Bergentheim
8 apr 2020 17:25
Klant waardering: tevreden
Het is simpel in gebruik en duidelijk resultaat.

Dussen
1 apr 2020 12:28
Klant waardering: zeer tevreden
Product is makkelijk in gebruik en wordt geleverd met een makkelijke kalender om de verschillende test op te plakken.

Brasschaat
1 apr 2020 12:28
Klant waardering: zeer tevreden
De 2e keer dat ik ze bestel. Bij de eerste zwangerschap zeer succesvol gebruikt.

Sassenheim
31 mrt 2020 12:05
Klant waardering: zeer tevreden
Geeft duidelijk aan of je zwanger bent of niet. Streepjes blijven ook zoals ze zijn zodat je ze kunt vergelijken.

Venlo
25 mrt 2020 18:18
Klant waardering: zeer tevreden
Simpel en makkelijk in gebruik. Wordt netjes verpakt geleverd. Duidelijke uitleg erbij en werkt zoals het moet.

Nijverdal
25 mrt 2020 12:23
Klant waardering: zeer tevreden
Niet te duur..En je hebt er 3. Makkelijk in gebruik

Almelo
24 mrt 2020 14:11
Klant waardering: zeer tevreden
Snel resultaat en goed afleesbaar.

Groningen
24 mrt 2020 12:03
Klant waardering: zeer tevreden
Kleine prijs voor een test waarmee je vroeg kan testen. Toen ik in verwachting was kreeg ik al een licht streepje voordat ik überhaupt ongesteld moest worden. Ik heb ze voor de zekerheid altijd op voorraad. Duidelijke instructies zitten er ook bij en een kaart waarop je de testen kunt plakken en datum erbij kunt schrijven.

Geleen
18 mrt 2020 18:01
Klant waardering: zeer tevreden
Mijn kennismaking met Sensitest is goed. Duidelijke beschrijving erbij. En de test geeft goed aan adhv streepjes of je wel of niet zwanger bent. In mijn geval kwam er een mooi tweede streepje.

Zeewolde
11 mrt 2020 13:48
Klant waardering: zeer tevreden
Simpel en makkelijk

Grootegast
4 mrt 2020 12:02
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer makkelijk in gebruik, duidelijke gebruiksaanwijzing die makkelijk te volgen is. Duidelijk af te lezen. Kortom een prima test voor een prima prijs!

Leimuiden
3 mrt 2020 12:22
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een geweldig product en de prijs is 🥰

Balen
3 mrt 2020 12:15
Klant waardering: zeer tevreden
Snel, duidelijk en niet zo duur!

Stompetoren
26 feb 2020 20:05
Klant waardering: zeer tevreden
Betrouwbare zwangerschapstest! Hiermee weet je al in een zeer vroeg stadium van de zwangerschap dat je zwanger bent. Prijs/kwaliteit verhouding is top. Je betaald weinig, maar krijgt er een goede, betrouwbare en makkelijke test voor terug.

Apeldoorn
18 feb 2020 15:11
Klant waardering: zeer tevreden
Bij 3 zwangerschappen gaven deze sticks 4 dagen voor NOD een duidelijke positief resultaat. Erg blij mee! Zou ze aan iedereen aanraden!

Rotterdam
11 feb 2020 13:23
Klant waardering: tevreden
Goed product, helaas negatief

Rucphen
6 feb 2020 17:01
Klant waardering: zeer tevreden
Deze test is erg makkelijk in gebruik en geeft een duidelijk resultaat weer. Daarnaast is hij ook niet duur. Wij hebben hem bij alle zwangerschappen gebruikt om te testen.

Nijkerk
17 dec 2019 20:23
Klant waardering: zeer tevreden
Heb het al meerdere keren besteld. Zeer simpel, erg goedkoop en heel betrouwbaar.

Zeeland
15 dec 2019 20:31
Klant waardering: zeer tevreden
Erg tevreden over dit dr testen. Het geeft geen indrooglijn wat niet zorgt voor verwarring. De uitslag is duidelijk

11 dec 2019 19:36
Klant waardering: zeer tevreden
Doet wat het moet doen.

Arnhem
29 okt 2019 19:36
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt even goed als de veel duurdere testen uit de winkel!

Herentals
16 okt 2019 21:16
Klant waardering: tevreden
Goede en zeer goedkope testen. Met de juiste resulataten

Hellevoetsluis
12 okt 2019 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk en snel resultaat :)

4 okt 2019 23:43
Klant waardering: zeer tevreden
Product heeft gedaan wat het moet en al zeker de volgende keer weer bestellen.

Nistelrode
29 aug 2019 14:15
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, de testen zijn betrouwbaar en goedkoop. Al vroeg kun je hiermee een zwangerschap bevestigen.

Rotterdam
28 aug 2019 16:37
Klant waardering: zeer tevreden
Gaf bij 1 dag voor normale menstruatie dag al een positief test resultaat.

3 aug 2019 10:13
Klant waardering: zeer tevreden
Goedkoop, werkt prettig, duidelijke omschrijving

Amsterdam
23 jul 2019 09:13
Klant waardering: zeer tevreden
Gaf al eerder aan dat ik zwanger was dan de dure CB met indicator.

Zeewolde
16 jul 2019 11:42
Klant waardering: zeer tevreden
Simpele maar doeltreffende test. Hij is niet super de luxe maar hij doet wat hij moet doen. Tevens valt de prijs enorm mee.

Zeist
9 jul 2019 20:20
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn in gebruik en duidelijk af te lezen. Zelf al 4 dagen voor dag van menstruatie gebruikt en voldeed goed!

Apeldoorn
7 jul 2019 19:54
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind ze super handig en echt duidelijk geen tuursteepjes echt een aanrader!

Heerlen
22 jun 2019 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Prima product, helaas nog geen positieve uitslag gehad doordat ik niet zwanger bleek te zijn.

Boxtel
30 mei 2019 19:35
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zeker opnieuw bestellen, want het is duidelijk en werkt goed en snel. Helaas heb ik een miskraam gekregen, dus hoop ik snel weer mag bestellen en dat ik opnieuw zwanger mag raken.

Hippolytushoef
27 mei 2019 20:53
Klant waardering: zeer tevreden
Het werkt altijd en perfect en goedkoper dan andere tests Ook dit keer 4 dagen voor bod getest en positief resultaat. Snel discreet en netjes verpakt

Bergen Op Zoom
22 mei 2019 19:50
Klant waardering: zeer tevreden
Een aanrader! Ik heb deze al vaker gebruikt en hij geeft het netjes aan. Ook bij mijn vorige zwangerschappen eigenlijk al vrij snel te zien ook

Bruinisse
23 apr 2019 20:00
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt perfect. Zeer tevreden met het resultaat

Rijswijk
14 apr 2019 19:46
Klant waardering: zeer tevreden
Het was positief dus werkte geweldig.

Asten
4 apr 2019 19:17
Klant waardering: tevreden
Het werkt snel en makkelijk. Voordeel vind ik de te bestellen aantallen. En natuurlijk de prijs!

28 mrt 2019 23:43
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk en snel. Wel een bakje erbij nodig, maar dat geeft juist minder geknoei dan lukraak over iets heen plassen. Helaas bij mij nog geen positieve test, maar het zijn duidelijke uitslagen!

Enschede
7 mrt 2019 12:49
Klant waardering: zeer tevreden
Het sprak voor zich maar toch duidelijke gebruiksaanwijzing. Werkte snel.

Zwolle
3 mrt 2019 23:37
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zo weer bestellen. Zeer duidelijke uitslag en erg makkelijk. Fijne betrouwbare test.

Veenendaal
28 feb 2019 08:41
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb de tests al vaker gekocht en ben zeer tevreden. Vanaf 6 dagen voor je menstruatie zou moeten komen kan je idd al zien dat je zwanger bent. Ze zijn ook makkelijk in gebruik.

20 feb 2019 19:25
Klant waardering: zeer tevreden
Doet wat het moet doen. Is handig en makkelijk in gebruik.

Tilburg
14 feb 2019 10:07
Klant waardering: zeer tevreden
Test negatief als je niet zwanger bent en positief als je zwanger bent! Hele goede ervaring en voor mij geen andere testen meer!

Berghem
21 jan 2019 19:24
Klant waardering: zeer tevreden
Nog niet zwanger maar daar kunnen de sticks niets aan doen. Nu de early ook besteld.

2 jan 2019 10:26
Klant waardering: zeer tevreden
Geweldig! Zijn nu zwanger!! Ook door de ovulatietesten van Sensitest wisten we precies onze vruchtbare dagen! Gelijk zwanger geworden!

Berkel-enschot
22 dec 2018 19:25
Klant waardering: zeer tevreden
Deze testen zijn zeer betrouwbaar en geven nooit een vals positief resultaat, zelfs niet als je de test afleest buiten de afleestijd.

Leuven
27 nov 2018 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer goede en betaalbare test!

Lekkerkerk
26 nov 2018 20:43
Klant waardering: zeer tevreden
Super dat het niet zo’n enorm plastic omhulsel heeft! Zou echt focussen op dit aspect, veel mensen willen minder plastic. Ik was echt enorm blij met dit feit en niet onbelangerijk; uitslag is duidelijk!

Utrecht
17 sep 2018 08:00
Klant waardering: zeer tevreden
Een positieve zwangerschapstest!! Dus ja...ik raad het iedereen aan 🤗😄

Zelhem
24 jul 2018 15:55
Klant waardering: zeer tevreden
Dit is de tweede x dat ik het bestel, zou zeker altyd deze kopen. Zeer betrouwbaar en je ziet duidelijk of je zwanger bent of niet!

Deunen
21 jul 2018 09:53
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb een goede ervaring met het gebruik van de Sensitest dipstick. Het gaf een duidelijk streepje aan nadat ik de test had gedaan op de dag dat ik niet ongesteld werd. Ik heb de volgende dag nog een test gedaan en toen was het streepje nog duidelijker. Ik ben dus zwanger.

Alkmaar
10 jun 2018 19:59
Klant waardering: zeer tevreden
Kleine staafjes maar werken perfect. zeer betrouwbaar.

Enschede
27 mei 2018 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb het besteld en de volgende dag al binnen gekregen. Ik zou het zo opnieuw bestellen, het komt in een anonieme envelop, echt super! Het was meteen positief met 2 dikke paarse streepjes!

Enschede
22 mei 2018 19:19
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk en doeltreffend

Enschede
24 apr 2018 20:48
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden

Breda
18 apr 2018 19:45
Klant waardering: zeer tevreden
Heel duidelijk resultaat. Heeft ons heel goed geholpen!

Almelo
9 apr 2018 12:38
Klant waardering: zeer tevreden
Heel gemakkelijk in gebruik, goedkoop

14 feb 2018 09:42
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een fijn product. Letterlijk. Smal en klein maar goed vast te houden. Wel een beetje lastig om zo een staafje op een ondergrond te leggen want de helft zit natuurlijk met urine. Over de andere algemene testen gaat er een dop over heen of druppel je het ergens in. Ik leg hem op de hoek van een wasbak of kastje dus dan zweeft de andere helft boven de grond. Ik zou hem zeker opnieuw bestellen. De prijzen zijn goed te doen voor een best groot aantal. Ik raad het nu al aan bij anderen dus ik promoot Sensitesten behoorlijk!

Amsterdam
13 feb 2018 20:25
Klant waardering: tevreden
Werkt prima. Zou het zeker opnieuw bestellen.

Elburg
29 jan 2018 19:59
Klant waardering: zeer tevreden
Heel duidelijk resultaat.

Hattem
25 jan 2018 23:34
Klant waardering: zeer tevreden
Lekker goedkoop waardoor je heel veel testen kunt doen.

Amsterdam
11 jan 2018 19:22
Klant waardering: tevreden
Ja tevreden. Simpel en betrouwbaar, wat wil je nog meer.

9 jan 2018 12:56
Klant waardering: zeer tevreden
Betaalbaar en duidelijk. Doet wat het moet doen.

Gouda
29 dec 2017 13:15
Klant waardering: zeer tevreden
Tot nu toe zeer positief, geen positieve test helaas maar het geeft heel snel aan wel of niet. En dat is zeker weten heel fijn

Heerlen
9 dec 2017 19:19
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb meerdere merken testen geprobeerd en ik vind deze nog het fijnste. De laatste test gaf een mooi positief resultaat! Mochten we voor een volgende gaan, zal ik gelijk deze weer kopen!

Harderwijk
4 dec 2017 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Een dag voor NOD getest. Licht maar duidelijk streepje (zwanger)

Urk
29 nov 2017 20:35
Klant waardering: zeer tevreden
Het heeft gedaan wat het moet doen.

Nederland
14 nov 2017 02:46
Klant waardering: zeer tevreden
Prima. Betrouwbaar

Den Haag
29 okt 2017 12:47
Klant waardering: zeer tevreden
Het doet precies wat hij moet doen!! En mooie prijs.

Bergen Op Zoom
19 okt 2017 20:53
Klant waardering: tevreden
Zeker oke, was klein, betrouwbaar, goedkoop

Xxxx
27 sep 2017 21:06
Klant waardering: zeer tevreden
Ik bestel altijd Sensitest testen. Bij een negatieve test is het T gedeelte altijd helemaal wit. Slaat echt alleen uit bij een zwangerschap

Enkhuizen
12 sep 2017 19:36
Klant waardering: zeer tevreden
Erg goedkoop, doet precies hetzelfde als testen die 10 euro duurder zijn.

14 aug 2017 21:10
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden. Test positief. Andere test gedaan ook positief. Dus ik ben zeer content.

8800
11 aug 2017 19:31
Klant waardering: zeer tevreden
Goede prijs, duidelijk in gebruik.

Oudorp
22 jul 2017 11:18
Klant waardering: zeer tevreden
Heel duidelijk! Meerdere keren gebruikt, snel af te lezen!

Wekerom
29 jun 2017 19:43
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind het een prima product! en zou het zo opnieuw bestellen! Wanneer de testresultaten niet duidelijk zijn, houd het dan wat langer in de urine.

Kruiningen
20 jun 2017 14:12
Klant waardering: zeer tevreden
Product doet wat je ervan verwacht

Kerkrade
30 mei 2017 22:14
Klant waardering: zeer tevreden
Geeft zeer duidelijk aan of je zwanger bent. Ik heb ze gebruikt om het verloop van de vruchtbaarheidsmedicatie te volgen en dat was goed te zien. Nu ook echt zwanger!

Vlissingen
29 apr 2017 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Perfect ik ben een vaste klant bij jullie

Rotterdam
17 apr 2017 14:58
Klant waardering: tevreden
Duidelijke en eenvoudige test. En goedkoop.

Drachten
2 mrt 2017 19:49
Klant waardering: zeer tevreden
Prima product en niet duur

Amsterdam
27 feb 2017 16:04
Klant waardering: tevreden
Ja ik zou het zeker nog een keer bestellen. Uiterst simpele test, kan eigenlijk weinig aan fout gaan. Duidelijke beschrijving en bijsluiter. Super!

Rhoon
11 feb 2017 23:18
Klant waardering: zeer tevreden
Ver voor verwachte menstruatie licht streepje te zien. Super

Apeldoorn
1 feb 2017 19:20
Klant waardering: zeer tevreden
Mooi goedkoop en het laat toch precies zien wat je wilt weten. Ik ben blij dat ik daarvoor geen tien euro (of meer) heb neergeteld. Even je urine opvangen in een bekertje. Dipstick 10 sec erin houden en binnen een minuut had ik twee duidelijke paarse streepjes. Ik raad het iedereen aan.

Elburg
31 jan 2017 10:04
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer makkelijke test

Venlo
30 jan 2017 20:18
Klant waardering: zeer tevreden
De zwangerschapstest dipstick kun je al vroeg gebruiken (4 dgn voor verwachte menstruatie) en geeft in mijn ervaring altijd een juist resultaat. Heb ook de ervaring gehad dat de streep op de test niet donkerder werd na verloop van dagen, dat bleek al vrij snel een miskraam te worden. Kost weinig en is nauwkeurig, wat wil je nog meer?

Zoetermeer
26 jan 2017 07:30
Klant waardering: tevreden
Omdat het product er nogal simpel uitdoet leek het mij eerst onbetrouwbaar. Maar naarmate ik het vaker gebruik en de veiligheid heb gelezen maak ik mij daar geen zorgen meer om.

Bunschoten Spakenburg
18 jan 2017 20:06
Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: zeer tevreden
Duidelijk, werkt zoals het moet. Niet zo veel plastic als de midstream en eigenlijk veel makkelijker/schoner. Goede prijs/kwaliteit verhouding en goede detectie threshold.

Klant ervaring: zeer tevreden
Minder plastic afval en veel teststrips voor een heel lage prijs.

Klant ervaring: zeer tevreden
Goed product en snel resultaat.

Klant ervaring: zeer tevreden
Snelle levering gewoon door de brievenbus. Prima prijs. Test zonder gedoe en onnodig plastic. Duidelijk resultaat.

Klant ervaring: zeer tevreden
Supersnel is er binnen 1 dag! In een ivf traject na de zesde terugplaatsing in natuurlijke cyclus zonder hormonen 4 dagen voor de testdatum begonnen met testen. Niet eens met ochtendurine. Er was al een licht streepje te zien! Elke dag werd het lijntje iets donkerder. Zwanger dus! (: Na eerder gedoe met veel duurdere testen waar dan soms niet duidelijk was of er wel of geen 2e lijn verscheen, we nog meer testen moesten aanschaffen en dan ook niet duidelijk was of de lijn opliep, heel blij dat ik deze testen heb ontdekt. Ze geven zekerheid en zijn makkelijk in gebruik, nemen weinig ruimte in, plus niet zoveel verpakkingsmateriaal en je kan goed zien bij dagelijks testen of de hcg oploopt of afneemt, eerder testen kan, zelfs met urine na de ochtend.

Klant ervaring: zeer tevreden
Gewoon door de brievenbus! Heel fijn! Doet wat het moet doen. zonder plastic huls en onnodig afval.

Klant ervaring: zeer tevreden
Al 6 dagen voordat ik ongesteld had moeten worden (cyclus van 26 dagen), testte ik al positief met een heeeeeeel licht streepje. Dit had ik niet verwacht, de tests zijn echt heel gevoelig.

Lees meer waarderingen
Beoordeling Shop

Video presentatie

Met het gebruik van onze website ga je akkoord met de cookie voorwaarden.



Informatie over online testen
Over Sensitest
Onze online winkel
Onze producten

De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2022.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.