Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Sensitest zwangerschapstest extra vroeg 6 dagen

Opinie Sensitest zwangerschapstest extra vroeg 6 dagen
(Laatste 56 reacties)

Sensitest zwangerschapstest extra vroeg 6 dagen Klant waardering: 96.1%
Score: Sensitest zwangerschapstest extra vroeg 6 dagen 96.1%
Klant waardering: zeer tevreden
Voor de prijs een zeer goed product. Werkt gemakkelijk

Amsterdam
11 okt 2019 18:18
Klant waardering: zeer tevreden
De test is erg gemakkelijk in gebruik en geeft ook zeer snel de uitslag. Als ik een test bestelde ging dat altijd via jullie.

Sint Willebrord
11 okt 2019 12:22
Klant waardering: zeer tevreden
Heldere instructies, makkelijk in gebruik.

Nieuwegein
11 okt 2019 09:14
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, geeft het netjes aan zou het weer kopen indien nodig.

Zandvoort
2 okt 2019 18:38
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een hele fijne en goedkope manier om te weten of je zwanger bent. Ook is de gebruiksaanwijzing erg duidelijk. Ik kreeg al binnen de 2 minuten een licht streepje erop. Ik zou het zeker opnieuw bestellen.

Elburg
24 sep 2019 12:17
Klant waardering: zeer tevreden
Prima test doet wat hij moet doen, duidelijk afleesbaar

18 sep 2019 18:45
Klant waardering: zeer tevreden
Heel goede testen.

Waregem
13 sep 2019 19:13
Klant waardering: zeer tevreden
Bestel ze elke keer weer! Zeer duidelijk en snel test resultaat! Het is met 2 dagen binnen! En op de envelop zie je niet staan van waar het afkomstig is!

Nijkerk
11 sep 2019 13:25
Klant waardering: zeer tevreden
Heel fijn in gebruik, makkelijk en snel!

11 sep 2019 12:08
Klant waardering: zeer tevreden
Hele fijne test. Snelle levering en goed verpakt.

Geleen
11 sep 2019 08:50
Klant waardering: zeer tevreden
Doet wat moet doen. Goed betaalbaar en werkt net zo goed als een dure test. Voor streepjes aflezen heb je geen hogere wiskunde nodig. Producten worden snel geleverd in een anonieme envelop.

Sneek
10 sep 2019 23:08
Klant waardering: tevreden
Goed product, duidelijk resultaat, jammer genoeg tot hiertoe negatief.

Aalst
10 sep 2019 21:38
Klant waardering: tevreden
Duidelijk doet waar het voor is. Keurig. Alles past door de brievenbus.

Hardinxveld
10 sep 2019 20:21
Klant waardering:
Ja zeker! Eerder positief resultaat dan op dergelijke andere testen!

Huissen
10 sep 2019 19:43
Klant waardering: zeer tevreden
Een fijne goedkope zwangerschapstest. Ik gebruik het soms om er zeker van te zijn dat ik niet zwanger ben. De levering verloopt soepel en snel. Het is heel fijn dat het gewoon in de brievenbus kan.

Eindhoven
10 sep 2019 19:38
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het product zeker opnieuw bestellen. Ik ben tevreden! Zeer snel geleverd, top!

Hengelo
10 sep 2019 19:00
Klant waardering: zeer tevreden
Prima test, makkelijk in gebruik met een duidelijk resultaat.

Rosmalen
20 jul 2019 20:07
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk en snel

Eindhoven
28 jun 2019 21:24
Klant waardering: zeer tevreden
Heb zowel de ovulatietesten als de zwangerschapstesten besteld en beide zijn heel erg fijn in gebruik. Duidelijk uitleg hoe je de testen kan gebruiken. Bij ovulatie meteen mijn vruchtbare dagen ontdekt op 10 en 11 juni en op 22 juni een vroege positieve zwangerschapstest in handen meteen bij ronde 1 waarbij ik beide testen heb gebruikt. Echt super fijn aangezien ik geen symptomen van zwangerschap heb en ik hierdoor vroeg al voor nod kan zien. Vandaag 1 dag na nod en harstikke zwanger gelukkig zonder symptomen. Ik kan het zeer zeker aanraden.

Amsterdam
25 jun 2019 20:42
Klant waardering: zeer tevreden
Doet wat het moet doen! Met bij ons een heel blij resultaat!

Pijnacker
18 jun 2019 16:12
Klant waardering: zeer tevreden
Goed product voor weinig geld en makkelijk in gebruik. Doet zeker wat het moet doen, heb het gebruikt 4 dagen voor m’n menstruatie en gaf toen al een positieve uitslag. Als het nodig is zou ik het zeker opnieuw bestellen.

Breda
10 jun 2019 14:26
Klant waardering: zeer tevreden
Het doet zijn werk zeer goed en ik wist al 5 dagen van tevoren dat ik zwanger was.

4 jun 2019 20:54
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zeker opnieuw bestellen. snel resultaat

Sleeuwijk
27 mei 2019 21:40
Klant waardering: tevreden
Werkt snel en netjes geleverd zou het zo weer bestellen

Sld
23 mei 2019 19:58
Klant waardering: tevreden
Duidelijk beschrijving, simpel in gebruik. Heldere weergave. Discrete levering, snel in huis!

Breda
21 mei 2019 21:46
Klant waardering: zeer tevreden
Goedkoop en doet way het moet doen!

2170
23 apr 2019 16:07
Klant waardering: zeer tevreden
Goed product. klein en dus makkelijk op te bergen. ook fijn dat het in grotere getallen aan te schaffen is. zou alleen nog leuker zijn als hij aangeeft dat we zwanger zijn haha. ook fijn dat het door de brievenbus kan.

Tilburg
23 apr 2019 08:32
Klant waardering: zeer tevreden
Echt al 6 dagen voor nod een heel licht streepje. 4 dagen voor nod een duidelijke streep. supergoed. ik wist lekker snel dat ik zwanger was

Werkhoven
3 apr 2019 11:21
Klant waardering: zeer tevreden
Snel resultaat. 1e test te vroeg gedaan en deze was wit, geen twijfel over mogelijk (onregelmatige cyclus). 5 dagen later weer een test gedaan en er verscheen al snel een duidelijke streep. Ook voor de oploop de dagen erna zijn het fijne en duidelijke testen! Echt een aanrader.

Harderwijk
1 apr 2019 10:35
Klant waardering: tevreden
Makkelijk in gebruik en doet wat het moet doen.

Den Haag
15 mrt 2019 18:30
Klant waardering: zeer tevreden
Simpele, duidelijke en betrouwbare stick, zeer makkelijk in gebruik!

Friesland
13 mrt 2019 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Gemakkelijk en goedkoop

Valkenswaard
7 mrt 2019 14:35
Klant waardering: zeer tevreden
Blijft wit als er echt niets is en is duidelijk

Valkenswaard
2 mrt 2019 20:10
Klant waardering: zeer tevreden
Heel erg goed. Nooit vals positief getest

Valkenswaard
26 feb 2019 13:32
Klant waardering: zeer tevreden
Eenvoudig in gebruik, goede prijs-kwaliteit, doet precies wat het moet doen. En deze keer met een hele mooie uitslag!

Westzaan
14 feb 2019 04:06
Klant waardering: zeer tevreden
Detecteert een vroege zwangerschap zoals de beschrijving aangeeft. Zeker aan te raden voor de dames die (net als ik) geen geduld hebben om te wachten tot de NOD.

Oosterhout
10 feb 2019 19:47
Klant waardering: zeer tevreden
Product werkt makkelijk. Handig om er gelijk meerdere in huis te hebben. Het past gewoon door de brievenbus dus ideaal.

23 jan 2019 09:25
Klant waardering: zeer tevreden
4 dagen te vroeg getest en toch een positieve test te zien. Was erg tevreden.

Almere
20 jan 2019 21:21
Klant waardering: zeer tevreden
De eerste keer dat ik de test uitprobeerde (ongeveer 5 dagen voor mijn NOD) direct een heel licht streepje, ik kon het bijna niet geloven. De dagen daarna werd het streepje steeds duidelijker. Nu 7 weken zwanger!

17 jan 2019 16:15
Klant waardering: zeer tevreden
Top product, ik voelde gewoon dat ik zwanger was dus ik deed op 8dpo een test en meteen een streepje! Had niet verwacht dat het zo vroeg al zou werken!

Hoorn
15 jan 2019 06:49
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle en betrouwbare test

Mijdrecht
4 jan 2019 19:16
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb de zwangerschaps en ovulatietesten van sensitest al vaker geprobeerd en ik ben dik tevreden. Product is van goede kwaliteit en de prijsverhouding mbt in de winkels is gewoon super voordelig!!!

Deventer
4 jan 2019 09:42
Klant waardering: zeer tevreden
Drie dagen voor NOD getest en ik zag meteen twee streepjes ontstaan. Dus geen spannende wachttijd, meteen duidelijk.

Almelo
11 dec 2018 15:04
Klant waardering: zeer tevreden
Jazeker. Al is het voorlopig niet nodig want door jullie goede ovulatietesten was ik na 1 ronde al zwanger.

Eindhoven
20 nov 2018 19:17
Klant waardering: tevreden
Voordelige prijs, correct resultaat. Alleen de stick wat aan de kleine kant

Gentbrugge
9 nov 2018 17:11
Klant waardering: zeer tevreden
Goed

Sittard
31 okt 2018 12:41
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer betrouwbaar

Drunen
23 okt 2018 16:09
Klant waardering: tevreden
Ja want ik ben zwanger

Nieuwegein
23 sep 2018 19:19
Klant waardering: zeer tevreden
Test is vroeg uit te voeren en geeft snel resultaat.

Amersfoort
20 sep 2018 20:17
Klant waardering: zeer tevreden
9 dagen na een eerste ronde met ovulatietesten, de extra vroege zwangerschapstest gedaan met een heel licht streepje als resultaat! Dit streepje werd iedere dag iets donkerder. Wij zijn nu 6 weken zwanger!

Stein
11 sep 2018 20:11
Klant waardering: zeer tevreden
Goedkoop, makkelijk in gebruik en heel snel resultaat.

31 aug 2018 05:57
Klant waardering: tevreden
Zeker, ik zou het opnieuw bestellen.

Doesburg
22 aug 2018 20:10
Klant waardering: zeer tevreden
Goede en snelle testen, hoeft niet lang te wachten tot de uitslag. Duidelijk resultaat.

Hillegom
22 aug 2018 19:27
Klant waardering: zeer tevreden
Testjes gaven al op 10 dpo een licht streepje! De dagen erna liepen ze mooi op, erg leuk en geruststellend om te zien.

Utrecht
6 aug 2018 19:56
Klant waardering: zeer tevreden
Na 10 maanden proberen een tuur streepje 4 dagen voor NOD, momenteel nog steeds zwanger. Dus geen vals positieve test, maar enkel wanneer je effectief zwanger bent.

Leuven
15 jul 2018 19:58
Klant waardering: zeer tevreden
Echt een top product! Tot 6 dagen van te voren al te testen en ik had een positieve uitslag😃. Zeker aan te bevelen.

Helmond
9 jul 2018 20:08
Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: zeer tevreden
Voor de prijs een zeer goed product. Werkt gemakkelijk

Klant ervaring: zeer tevreden
De test is erg gemakkelijk in gebruik en geeft ook zeer snel de uitslag. Als ik een test bestelde ging dat altijd via jullie.

Klant ervaring: zeer tevreden
Heldere instructies, makkelijk in gebruik.

Klant ervaring: zeer tevreden
Ja, geeft het netjes aan zou het weer kopen indien nodig.

Klant ervaring: zeer tevreden
Het is een hele fijne en goedkope manier om te weten of je zwanger bent. Ook is de gebruiksaanwijzing erg duidelijk. Ik kreeg al binnen de 2 minuten een licht streepje erop. Ik zou het zeker opnieuw bestellen.

Klant ervaring: zeer tevreden
Prima test doet wat hij moet doen, duidelijk afleesbaar

Klant ervaring: zeer tevreden
Heel goede testen.

Lees meer waarderingen
Beoordeling Shop

Video presentatie

Met het gebruik van onze website ga je akkoord met de cookie voorwaarden.



Informatie over online testen
Over Sensitest
Onze online winkel
Onze producten

De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2019.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.