Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Sensitest zwangerschapstest extra vroeg 6 dagen

Opinie Sensitest zwangerschapstest extra vroeg 6 dagen
(Laatste 29 reacties)

Sensitest zwangerschapstest extra vroeg 6 dagen Klant waardering: 96.1%
Score: Sensitest zwangerschapstest extra vroeg 6 dagen 96.1%
Klant waardering: zeer tevreden
Echt al 6 dagen voor nod een heel licht streepje. 4 dagen voor nod een duidelijke streep. supergoed. ik wist lekker snel dat ik zwanger was

Werkhoven
3 apr 2019 11:21
Klant waardering: zeer tevreden
Snel resultaat. 1e test te vroeg gedaan en deze was wit, geen twijfel over mogelijk (onregelmatige cyclus). 5 dagen later weer een test gedaan en er verscheen al snel een duidelijke streep. Ook voor de oploop de dagen erna zijn het fijne en duidelijke testen! Echt een aanrader.

Harderwijk
1 apr 2019 10:35
Klant waardering: tevreden
Makkelijk in gebruik en doet wat het moet doen.

Den Haag
15 mrt 2019 18:30
Klant waardering: zeer tevreden
Simpele, duidelijke en betrouwbare stick, zeer makkelijk in gebruik!

Friesland
13 mrt 2019 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Gemakkelijk en goedkoop

Valkenswaard
7 mrt 2019 14:35
Klant waardering: zeer tevreden
Blijft wit als er echt niets is en is duidelijk

Valkenswaard
2 mrt 2019 20:10
Klant waardering: zeer tevreden
Heel erg goed. Nooit vals positief getest

Valkenswaard
26 feb 2019 13:32
Klant waardering: zeer tevreden
Eenvoudig in gebruik, goede prijs-kwaliteit, doet precies wat het moet doen. En deze keer met een hele mooie uitslag!

Westzaan
14 feb 2019 04:06
Klant waardering: zeer tevreden
Detecteert een vroege zwangerschap zoals de beschrijving aangeeft. Zeker aan te raden voor de dames die (net als ik) geen geduld hebben om te wachten tot de NOD.

Oosterhout
10 feb 2019 19:47
Klant waardering: zeer tevreden
Product werkt makkelijk. Handig om er gelijk meerdere in huis te hebben. Het past gewoon door de brievenbus dus ideaal.

23 jan 2019 09:25
Klant waardering: zeer tevreden
4 dagen te vroeg getest en toch een positieve test te zien. Was erg tevreden.

Almere
20 jan 2019 21:21
Klant waardering: zeer tevreden
De eerste keer dat ik de test uitprobeerde (ongeveer 5 dagen voor mijn NOD) direct een heel licht streepje, ik kon het bijna niet geloven. De dagen daarna werd het streepje steeds duidelijker. Nu 7 weken zwanger!

17 jan 2019 16:15
Klant waardering: zeer tevreden
Top product, ik voelde gewoon dat ik zwanger was dus ik deed op 8dpo een test en meteen een streepje! Had niet verwacht dat het zo vroeg al zou werken!

Hoorn
15 jan 2019 06:49
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle en betrouwbare test

Mijdrecht
4 jan 2019 19:16
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb de zwangerschaps en ovulatietesten van sensitest al vaker geprobeerd en ik ben dik tevreden. Product is van goede kwaliteit en de prijsverhouding mbt in de winkels is gewoon super voordelig!!!

Deventer
4 jan 2019 09:42
Klant waardering: zeer tevreden
Drie dagen voor NOD getest en ik zag meteen twee streepjes ontstaan. Dus geen spannende wachttijd, meteen duidelijk.

Almelo
11 dec 2018 15:04
Klant waardering: zeer tevreden
Jazeker. Al is het voorlopig niet nodig want door jullie goede ovulatietesten was ik na 1 ronde al zwanger.

Eindhoven
20 nov 2018 19:17
Klant waardering: tevreden
Voordelige prijs, correct resultaat. Alleen de stick wat aan de kleine kant

Gentbrugge
9 nov 2018 17:11
Klant waardering: zeer tevreden
Goed

Sittard
31 okt 2018 12:41
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer betrouwbaar

Drunen
23 okt 2018 16:09
Klant waardering: tevreden
Ja want ik ben zwanger

Nieuwegein
23 sep 2018 19:19
Klant waardering: zeer tevreden
Test is vroeg uit te voeren en geeft snel resultaat.

Amersfoort
20 sep 2018 20:17
Klant waardering: zeer tevreden
9 dagen na een eerste ronde met ovulatietesten, de extra vroege zwangerschapstest gedaan met een heel licht streepje als resultaat! Dit streepje werd iedere dag iets donkerder. Wij zijn nu 6 weken zwanger!

Stein
11 sep 2018 20:11
Klant waardering: zeer tevreden
Goedkoop, makkelijk in gebruik en heel snel resultaat.

31 aug 2018 05:57
Klant waardering: tevreden
Zeker, ik zou het opnieuw bestellen.

Doesburg
22 aug 2018 20:10
Klant waardering: zeer tevreden
Goede en snelle testen, hoeft niet lang te wachten tot de uitslag. Duidelijk resultaat.

Hillegom
22 aug 2018 19:27
Klant waardering: zeer tevreden
Testjes gaven al op 10 dpo een licht streepje! De dagen erna liepen ze mooi op, erg leuk en geruststellend om te zien.

Utrecht
6 aug 2018 19:56
Klant waardering: zeer tevreden
Na 10 maanden proberen een tuur streepje 4 dagen voor NOD, momenteel nog steeds zwanger. Dus geen vals positieve test, maar enkel wanneer je effectief zwanger bent.

Leuven
15 jul 2018 19:58
Klant waardering: zeer tevreden
Echt een top product! Tot 6 dagen van te voren al te testen en ik had een positieve uitslag😃. Zeker aan te bevelen.

Helmond
9 jul 2018 20:08
Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: zeer tevreden
Echt al 6 dagen voor nod een heel licht streepje. 4 dagen voor nod een duidelijke streep. supergoed. ik wist lekker snel dat ik zwanger was

Klant ervaring: zeer tevreden
Snel resultaat. 1e test te vroeg gedaan en deze was wit, geen twijfel over mogelijk (onregelmatige cyclus). 5 dagen later weer een test gedaan en er verscheen al snel een duidelijke streep. Ook voor de oploop de dagen erna zijn het fijne en duidelijke testen! Echt een aanrader.

Klant ervaring: tevreden
Makkelijk in gebruik en doet wat het moet doen.

Klant ervaring: zeer tevreden
Simpele, duidelijke en betrouwbare stick, zeer makkelijk in gebruik!

Klant ervaring: zeer tevreden
Gemakkelijk en goedkoop

Klant ervaring: zeer tevreden
Blijft wit als er echt niets is en is duidelijk

Klant ervaring: zeer tevreden
Heel erg goed. Nooit vals positief getest

Lees meer waarderingen
Beoordeling Shop

Video presentatie

Met het gebruik van onze website ga je akkoord met de cookie voorwaarden.



Informatie over online testen
Over Sensitest
Onze online winkel
Onze producten

De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2019.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.